Diensten

Diensten

Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Vindt u het ook zonde van uw tijd om met de administratie bezig te zijn? Zovele met u, daarom bied Cfrs! & zo u de mogelijkheden om dit voor u te verzorgen. Wij werken per tijdvak uw administratie uit en leggen dit vast in administratieve software en voorzien u van de gewenste gegevens.

Samenstellen tussentijdse overzichten of managementrapporten

Nadat uw administratie is vastgelegd kunnen wij per tijdvak verschillende overzichten voor u verzorgen, dit betekent een compleet en actueel overzicht van uw bedrijf. Dit schept voor u de mogelijkheden om uw bedrijfsvoering hierop aan te passen.

Samenstellen jaarrekening

Samenstellen jaarrekening

De jaarrekening is het complete beeld van uw bedrijf over het afgelopen boekjaar. Deze gegevens vormen de basis van uw aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Het is daarom belangrijk om deze goed en overzichtelijk gepresenteerd te krijgen.

Samenstellen aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Als zelfstandig ondernemer bent u na afloop van het boekjaar verplicht aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting te doen, dit kunnen wij voor u verzorgen.
Heeft u overige inkomsten uit werkzaamheden verricht, dan bent u ook voor uw aangifte bij ons aan het juiste adres, wij stellen daarbij een balans en resultatenrekening voor u op.
Tevens verzorgen wij voor particulieren de aangifte inkomstenbelasting.

Samenstellen aangifte omzetbelasting

Als ondernemer voor de omzetbelasting bent u verplicht per tijdvak aangifte omzetbelasting in te dienen, deze aangifte stellen wij voor u samen op basis van uw administratie.

Samenstellen aangifte dividendbelasting

Heeft uw bedrijf dividend uitgekeerd in het boekjaar of na afloop, dan dient u een aangifte dividendbelasting in te dienen, wij helpen u graag.

Aanvragen van toeslagen

Het controleren, aanvragen en wijzigen van toeslagen (huur, zorg, kindgebonden budget en kinderopvang) doen wij graag voor u.

Advisering

Heeft u vragen of begeleiding nodig bij fiscale aangelegenheden dan kunnen wij u van dienst zijn. Hebben wij niet de kennis in huis, dan zullen wij niet schromen deze, na overleg met u, te betrekken bij derden.

Begeleiding startende ondernemers

Bent u startende ondernemer en de weg kwijt in de wereld van de papierwinkel, heeft u vragen over welke wegen u zou moeten bewandelen, neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag op weg.

Begelieiding ZZP'ers

Begeleiding zzp’ers

U hebt een onderneming zonder personeel, verhuurd uzelf of werkt als freelancer dan is ook voor u de administratie van belang. Tevens dient u te factureren,wilt u dit professioneel doen zonder extra investeringen in software, wij hebben de mogelijkheden en verwachten van u minimale inzet.

Softwarespecialisatie en advisering

Legt u zelf u administratie vast en loopt u vaak tegen problemen aan of wilt u een pakket aanschaffen en wilt u graag advies hierover, wij zijn op de hoogte van verschillende soorten pakketten en kunnen met u de problemen en wensen afstemmen.
Daarnaast bieden wij begeleiding indien u zelf vastlegt en (nog) niet alle mogelijkheden van uw pakket kent.

Interim management

Interim management op het administratieve vlak

Vind u dat uw administratie niet gestroomlijnd loopt, uw kantoorpersoneel veel tijd kwijt is met overtollige werkzaamheden en wilt u een frisse visie hierop krijgen, dan bieden wij u ondersteuning op dit gebied.

Het ondersteunen van uw financiële afdeling

Uw administrateur is tijdelijk uit de running en u wilt geen ander of nieuw personeelslid inwerken, dan kunt u ons tijdelijk huren voor het verzorgen van uw administratie.

Het voeren van uw betalingsadministratie

Blijven uw facturen ook liggen en heeft u bijna geen tijd om ze te ordenen, invoeren en te agenderen van uw betalingen, ook daarin kunnen wij, samen met uw bank, u van dienst zijn.

Het slaan ‘van bruggen’

Tevens kunnen wij u helpen met bruggen te slaan tussen uw eigen accountant en uw onderneming. Want bent u tevreden over uw accountant, waarom zou u wisselen? Geen nood, wij kunnen wel helpen uw kosten te drukken doordat onze dienstverlening goedkoper is dan van uw accountant, zonder dat u inbreuk doet op hun diensten met betrekking tot het samenstellen van financiële overzichten of advieswerkzaamheden.